İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
Öc alan !!!

 

Öc alan !!!

Ne oldu ne değişti?

Binlerce insanımızı gözünü kırpmadan katleden, köyler basan, bebekleri çocukları kadınları öldüren cani ne oldu da bugün bir barış temsilcisi oldu? Ne ilginç daha düne kadar asılması farz olan bir insanın bugün reel politiğin en güçlü adayı olduğu ve apo yu dinlemenin tek çaremiz olduğunu söyleyen iktidar yalakası zihniyeti ne oldu da ülkemize saymakla bitmez kötülüğü dokunan bu İmralı canisini savunur oldu?

Anlamakta güçlük çekiyorum!

Hani öyle bir durumdayız ki batı güçleri ve siyonizm terörist başının, katilin sözlerini bir Türk bayramında, bölücü bayraklar ile alkışlatıp tek bir tane Türk bayrağı açmadan barışı istediğini söyletiyor, biatı onurundan önemli gören kesimlere ve o kesim; Canı yanan ve çektiği acıları unutmamış olan insanların apo ya karşı duruşlarını savaş isteyen ırkçılar olarak yorumluyorlar… Omuriliksiz denilen canlı mahluk böyle imiş demek!

Ne kadar ilginç;

Öyle kayıtsız öyle hayat telaşında ve öylesine kula kulluk eder haldeyiz ki siyonizmin uşaklığını yapan bir zalimden medet umuyoruz, destekliyoruz ve tüm yaptıklarına rağmen pişman olmadan söyledikleri sözleri kısas esasına bile bakmaksızın samimi buluyoruz. Toplumun ar damarını çatlatmayı geçip patlatan bir ahlak sorunu ile çok acı bir şekilde karşı karşıyayız ne yazık ki!

Düşünmek gerek!

Terör sorununu bir Kürt sorunu olarak büyüten ve bunu beyinlere işleyenler BOP emellerine tam bir bölücü siyaset anlayışı ile devam ediyorlar. 20 yıl önce istenen her şeyin %90ı büyük oranda yapıldı ama yetmedi, yetmezde zaten, Dicle, Fırat, zap vs Türkiye’nin su kaynakları, suyla gelen enerjisi, yer altı kaynakları ve orta doğu ticareti hangi bölgeden geçiyor? Bu bölgede siyonizmin net bir hâkimiyet sevdası ve politikası var mı? Türklerin ırkçılık yaptıklarını iddia edenler, türlü oyunları sürekli anlatanlar bugün aynı ırkçılık ayrışmasında kendilerinin taraf ve piyon olduklarını göremiyorlar mı ? böl parçala ve yönet sizce hangi aşamada? Barış sözleri ve ifadeleri ile sanki kavgalıymışız gibi konuşanlar bu zalimce terörizmi başlatan ve uygulayanlar o zulmün liderliğini yapanlar değil mi? silahlı eylemin başarısı geldi artık siyasal başarı için çabalamalıyız diyen bir konuşmanın mesajı anlaşılamıyor mu? En basiti düşünün dağda belli yaşlara gelmiş olan insanlar silahlarını bırakıp daha sonra call centerler da, avm lerin müşteri danışmanlıklarında vs mi çalışacak sanıyorsunuz? Irak ve Suriye’nin kuzey bölgeleri size hiç mi bir şey ifade etmiyor? Ve arkadaş asala daha sonra uzantısı pkk ve şimdi aşikâr olan dhkp-c bu ülkede hala batılı güçlerin elleri olduğunu ve terörün hala yapısını koruduğunu belli etmiyor mu?

Ne yazık…

Kapitalizmin kucağında körelmiş ruhlarımız ile çıkarcı, menfaatçi zihniyetimiz yüzünden inançlarımızın esasını kaybeden ama dine dayalı sözleri imandan daha fazla kabul eden insanlar olarak her şeye eyvallah diyoruz. Yeter ki başımızda ki güçlü bizleri bir yöne doğru yönlendirsin gerisini ölümüne savunuruz hem de “dün dündür bugün bugündür” diyerek. Ama korkmayın nasılsa bu ülke bölünmez değil mi? Hayallerden bile geçmeyecek büyük bir onur kırıcı hareket ve hakaret ile terörist başının bugünkü duruma gelmeyeceği gibi !!!

Öcalan barış türküsünü söylete söylete öcünü alıyor tıpkı Erbakan hocanın “ Siyonizm öyle ustadır ki, kim ben mi, ben hiç siyonizme hizmet eder miyim şarkısını söylettirerek, kendi ordusunda işbirlikçilere askeri talim yaptırır. Hizmet etmiyorum zannedersin, halbuki hizmet eden ordunun içindesin, haberin yok. Siyonizm seni kullanıyor” demesi gibi…

 

Bu Üyenin Diğer Yazıları
Derdimiz; s.o.s yal ağ
Sınıfsal ayrılıkların ortak yalnızlığı
Yasak meyvenin siyaseti
NE ÇEKTİNİZ BE ARKADAŞ !!!
Öc alan !!!
İslamofobi ve islamifobi
Medeniyet kavramı
ŞABLON SİYASETİ VE EĞİTİM
TEKNİK ÖĞRETMENİM, KÖLEDİR BENİM
Kazıklı bayramlar
Bir ipretlik hikaye
Muhalefet stiline genel bakış
Bir hikaye misali unuttuklarımız (kardeşlik)
türk futbol sistemi
LİDERLERE BAKIŞ AÇISI
TERÖRİZM
ARKADAŞA MEKTUP
GÜÇLÜ SİYASET, GÜÇLÜ DEVLET
HAS PARTİ VE BİR SİYASET OYUNU
SİYASET NEDEN YAPILMALI?
Arakan
EKONOMİ  
Tasarruf şart, şartta kim yapacak?
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft