İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
Gazze Ağlıyor

                                                                Gazze Ağlıyor

Son yıllarda akan kanın büyük bir kısmı, ne yazık ki bizim terk ettiğimiz Osmanlı topraklarında akmaktadır. Ne zaman biz o toprakları terk etmişiz, oralarda ne huzur ne de mutluluk kalmıştır. Büyük İngiliz oyunuyla parçalanan bu topraklar, artık kanın, gözyaşının vatanı olmuştur. Hele ki Orta doğunun kalbine yerleştirilen yapay Siyonist İsrail devleti son altmış yıldır hem bölgenin, hem de dünyanın barışına büyük bir bela olmuştur.

Siyonist İsrail devleti kurulduğu 1948’den bu tarafa, bölgede Filistinlilere ve Araplara kan kusturmaya devam etmektedir. Dünya, Filistinlilerin uğradığı bu mezalimi adeta görmezden gelmektedir. Özellikle İsrail, Birleşmiş Milletlerde Amerikan vetosu yüzünden bir kınama almamaktadır.

Birleşmiş Milletler Kasım 1947’de Filistin topraklarının, biri Yahudi, öteki Arap olmak üzere iki devlet arasında paylaşılmasına karar verdi. Yahudiler bu kararı kabul ederken Araplar reddetti ama İsrail devleti zaten eşit paylaşımlı bir Filistin devletinin kurulmasına asla izin vermedi. Siyonist İsrail devleti 1948’den bu tarafa Filistin topraklarının tümünü işgal etmek için her fırsatı kullanmıştır.

Siyonist İsrail, Yahudi iki gencin ölümünü bahane ederek Gazze’ye yönelik başlattığı son operasyonda, çoluk çocuk dememeden bütün Gazze’li Filistinlileri katletmektedir. Zaten uygulanan ambargo ve abluka yüzünden açık cezaevine dönüşen Gazze şeridi, bu operasyon sonucu insanlar için yaşanılmaz hale gelmiştir.

Ey dünyanın belası Siyonist İsrail, bu yaptıklarınızın yanınıza kar kalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İnşallah siz ve sizin ağa babalarınız olan Batı rejimlerinin de bir gün sonu muhakkak gelecektir.

Bu sonu geciktirmek için Mısır’da Sisi’yi, Suriye’de Esed’i, Irak’ta Maliki’yi destekleyebilirsiniz, destekleyin bakalım. Allah’ın izniyle bir gün Türkiye’nin “Osmanlı tokadı”, siz ve sizin gibilerin yüzünde öyle bir patlayacak ki, kaçacak yer bulamayacaksınız.

Şu son Gazze operasyonuna karşı, Başbakan Tayyip Erdoğan’dan başka hiçbir dünya lideri gerçek bir tepki koymamıştır. Millet olarak ta, dünya mazlumlarının yanında bizden başka kimse olmamıştır. Kimse bölgenin yaramaz çocuğu Siyonist İsrail’e bir söz söylememektedir.

Hatta Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafımız İsrail diyerek, bütün insanlığı sükût-u hayale uğratmıştır. İkinci dünya savaşında öldürdüğünüz Yahudilerle birden nasıl dost oluverdiniz, gerçekten şaşılacak bir şey? Bu da gösteriyor ki İslam karşısında “küfür” tek bir millettir.

İslam âleminin kurtuluşu, büyük İslam birliğini tekrar kurulmasından geçmektedir. İslam âleminin, kendi içinde bulunduğu parçalanmış durumdan dolayı, bir araya gelmesi bir hayli zor görünmektedir ama şartlar ne kadar zor olsa da, yine de bu birlikteliği İnşallah Türkler gerçekleştirecektir.

Verdiği hiçbir sözü tutmayan dünyanın yaramaz çocuğu İsrail, sözde aramızın normalleşmesi için özür ve Mavi Marmara şehitlerine tazminat ödenmesini kabul etmişti. Gazze’ye konulan ambargonun kalkmasını için iki taraf arasında görüşmeler devam ederken, bu saldırılar iki ülke arasındaki görüşmeleri sekteye uğratmıştır.

Heyhat Yahudi’nin sözüne hiç güvenilir mi? Ambargonun kalkmasından geçtik, özellikle Müslümanların oruç tuttuğu bu mübarek ayda, çoluk çocuk demeden İsrail’in Gazze’de insanları katletmeye başlaması, Türkiye’nin İsrail’e karşı bütün güveni yok etmiştir.

Şu ana kadar İsrail'in Gazze'ye yönelik olarak başlattığı saldırılarda 48'i çocuk, 27'si kadın, 16'sı yaşlı olmak üzere 230 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 462'si çocuk, 288'i kadın, 1685 Filistinlinin yaralandığını kaydediliyor. Yıkılan oturulamaz hale gelen binaların sayısı 694, kısmen yıkılan binaların sayısının 14500 olduğu ifade ediliyor. Eğer ateşkes sağlanamazsa, korkarım ki bu kayıpları daha da artacaktır.

Kısacası Siyonist İsrail devleti, Orta doğuda huzur içinde yaşamak istiyorsa, Filistinlilerle, eşit şartlarda ve eşit paylaşıma dayanan bir barışa yanaşmak zorundadır. Yoksa kendi sonları da çok yakındır.

Ey Amerika, ey Batı, kendi geleceğinizi bu yaramaz çocuk yüzünden ateşe atmayın. Daha fazla Allah’ın gazabını üzerinize çekmeyin. Şu yaramaz çocuğunuzun kulağından tutup, barış masasına oturtun; korkarım ki bu barış gecikirse, yarınlar sizin ve sizin haylaz çocuğunuz İsrail için çok geç olacaktır. Kalın Sağlıcakla

 

Nizamettin Şereflier
 

 

Bu Üyenin Diğer Yazıları
İNSANLIĞIN BİTTİĞİ YERDEYİZ
HESAP VEREMEZSİNİZ!
Gazze Ağlıyor
Faiz Lobisi
MADEN ŞEHİTLERİMİZ
Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Olamaz
Kim Kazandı, Kim Kaybetti?
Ergenekon Davası ve Kaybolan İmtiyazlar
TOPLUMSAL  
KAMU ALANIYLA VATANDAŞIN KAZIKLANMASI
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
DİN ve DEMOKRASİ!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft